Kedvezményezett neve: KLIMEX Medical Kft.

A projekt címe: A KLIMEX Medical Kft. hatékonyságnövelő fejlesztése a modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodás érdekében

A szerződött támogatás összege: 58 027 889 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 45,000000 %

A projekt tartalmának bemutatása: A pályázat eredményeként az energiaigényünk a Gerbera utcai ingatlanon megvalósítandó napelem rendszer kiépítésével részben megújuló energiaforrással lesz biztosítható.

A Gerbera u. 11. sz. alatti épületben a hőszivattyú beépítés (120 kW) szintén azt a célt szolgálja, hogy még nagyobb mértékben növeljük az energiamérlegünk megújuló értékét, nem eltekintve attól, hogy a dolgozók komfortját tudjuk biztosítani a hőszivattyú által termelt hideg-vizes hűtési rendszerrel. Természetesen az épület fűtési rendszerrel alapvetően rendelkezik, azonban ez a fejlesztés nagyban hozzájárulna rendszer hatékonyságához.

Ugyanezen oknál fogva kerül a beruházás során kialakításra a Gerbera u. 11. sz. alatti ingatlanon a kerítés, az esővíz elvezető rendszer és a térburkolás, bekötő út kialakítása, valamint a térfigyelő és vagyonvédelmi rendszer. 

Az UV LED nyomtató segítségével olyan 3D felületi nyomtatásokat tudunk megvalósítani, melyek egyéb technológiával a vevőink által elvárt rugalmasság mellet nem megvalósítható. Ezen technológia segítségével minden termékünk külön grafikázható és felirattal ellátható akár több nyelven is. A ProDisplay-ek az általunk használt Mac alapú megoldások megfelelő kiterjesztést biztosítják a grafikus munkahelyek meglévő számítógépeihez. Továbbá szeretnénk bővíteni számítógépes gépparkunkat is, hogy modern megoldásokkal javíthassunk a hatékonyságunkat, valamint felkészüljünk egy várható létszám bővítésre. 

A Vállalatirányítási rendszer és az Office 365 rendszerektől a munkavégzés hatékonyságának a növelését várjuk.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a termékeink nem csak a magyar piacon, de külföldön is megállják a helyüket.

Az ingatlanberuházás és technológia fejlesztő beszerzéseknek köszönhetően javíthatjuk erőforrás hatékonyságunkat ez által pedig az általunk létrehozott termékek minőségét tudjuk növelni, valamint magasabb termelékenységi szintre léphetünk.

Mindemellett vállalkozásunkat felkívánjuk készíteni a modern üzleti kihívásokra így elengedhetetlennek tartjuk munkavállalóink képzését és tanácsadás igénybevételét, hogy szervezetünket is felkészítsük ezen kihívások sikeres leküzdésére.

Mindemellett a mobil munkavégzéshez való alkalmazkodás miatt szükséges mobiltelefonok beszerzése is (3 db Iphone 12 Pro eszköz), melyek kompatibilisek meglévő eszközparkunkkal, rendelkeznek a munkafolyamatainkhoz nélkülözhetetlen technikai adottságokkal, valamint teljes mértékben támogatják a munkavégzésünket.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.07.12.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00639