DSC01255 (1)

 Saját fejlesztés? és gyártású KLX típusjelű rendszereink praktikus felhasználási lehetőséget jelentenek mind a betegek, mind pedig az ápoló személyzet részére. Az egyszerű kórtermi ágylámpasávoktól az intenzív technológiai kiszolgáló sávokon keresztül akár a függesztett sávok és oszlopok is felépíthetőek az egyedi méretben készülő extrudált alumínium- profilból. A sáv kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy a gyógyászati gázok teljesen különválasztva, kompromisszumok nélkül kerüljenek szerelésre az elektromos szerelvényektől.

 Az alkalmazott világítási rendszerek (LED T5 fénycső elektronikus előtéttel) biztosítják a hatékony energiafelhasználás mellett a nyugodt pihenést, gyógyulást. A fénypanel olvasóvilágítást, LED-es éjszakai fényt és a helyiség indirekt megvilágítását tartalmazza ágyankénti kiépítésben.

 A KLmed-C nővérhívó és a KLX ágysáv rendszer egyidejű kiépítése esetén az olvasóvilágítás akár a páciensegységről is kapcsolható.

 Termékeink egyedi tervek alapján, helyszínre adaptálva a helyiség tervezési kritériumainak megfelelve belesimulnak az ápolási egységbe, mégis hangsúlyozzák annak lényegét.

 A KLX-FT függesztett technikai oszlopok intenzív terápiás osztályokon kedvező ár érték arányú megoldást jelentenek a betegközpontú ellátáshoz, de akár aneszteziológiai statívként is megállják helyüket.

 A függesztett ágysávok robusztus felépítése lehetôséget ad a változó igények folyamatos kiszolgálásához állítható monitortartóval és infúziós oszlopokkal.

 Az elektromos szerelvények az előlapon kerülnek elhelyezésre, ahol lehetőség van fénypanel beépítésére is, míg a szükséges medikai gázcsatlakozások a másik oldalon találhatók.

 A KLX ágysáv család rendelkezik az MSZ EN 60601-1-2:2008 szerint elvégzett EMC mérés jegyzőkönyvvel is.

 

KLX Kórtermi ágysáv

Általános kórtermi használatra kifejlesztve. tovább

KLX-IT Intenzív technológiai kiszolgáló sáv

Biztonságos megoldás az intenzív kórházi osztályokon. tovább

KLX-FT Függesztett technikai oszlopok és sávok

Költséghatékony megoldás intenzív osztályok részére. tovább

KLX-MT Medikai tábla

Összhangban az ágysáv rendszerrel. tovább

KL-MS Műtői vezérlőszekrény

Rozsdamentes kivitelben, biztonsági funkciókkal. tovább

Kapcsoldó referenciák

Üzenet küldése

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!