Az elmúlt évek tapasztalatait összegezve egy új, letisztult funkciókkal rendelkező nővérhívó rendszert fejlesztettünk ki. A folyamat magával vonta a külső megjelenés megújulását, így az egységek kisebbek és egyszerűbben kezelhetők lettek. Már több mint öt éve biztosítjuk partnereinknek a egyszerű hang- és fényjelzéses KLmed-S rendszert és a kétirányú beszédkapcsolatot biztosító KLmed-C rendszert.

 A rendszerek használata jelentősen megkönnyíti az ápoló személyzet munkáját, hiszen a betegágyaknál, a mellékhelyiségekben vagy akár a kórteremben elhelyezett nővérkészülékről is lehet hívást kezdeményezni.

 A rendszerek felépítése rugalmas, így az KLmed-C alapkiépítésnél a kezdetben használt kézi hívókapcsolót a későbbiekben bármikor beszédkapcsolatos pácienskészülék válthatja fel az ápoltak igényeihez, lehetőségeihez idomulva.

 Az alapfunkciók mellett a különleges igényeket is kielégítő sürgősségi orvos hívás is biztosított, amihez a folyosón elhelyezett esztétikus LED megvilágítású ajtólámpák adnak megfelelő tájékoztató fényjelzést.

 Cégünk vállalja a régebbi gyártmányú köztük a MEDIUM 101/201/501/ 501/2 és az STmed-720 és 700-as típusú nővérhívó rendszerek teljes körű szervizellátását, időszaki karbantartását.

A nővérhívó család rendelkezik az MSZ EN 60 601-1-2 :2008 elvégzett EMC mérési jegyzőkönyvvel.

KLMED-S hang- és fényjelzéses nővérhívó rendszer

Egy egyszerű, megbízható rendszer tartós, masszív használatra tervezve, rugalmas lehetőségekkel. tovább

KLMED-C beszédkapcsolatos nővérhívó rendszer

A legkorszerűbb nővérhívó rendszer beszédkapcsolattal, kényelmi funkciókkal, rugalmas lehetőségekkel. tovább

Kapcsoldó referenciák

Üzenet küldése

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!